Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

ACS-BUSCAMP

Een volledige maatbouw is bij ons ook zeker mogelijk. Maar de kans is groot dat we een standaard-indeling hebben, die u aanspreekt, misschien met enkele wijzigingen.

U krijgt een bus camper van hoge kwaliteit waarbij u zelf de kleuren van meubels, vloer en wanden bepaalt. Kleur uw interieur! Voor de Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer hebben we 10 indelingen . Ook bijv. met lengtebedden of een grotere badkamer dankzij een verschuifbaar toilet.

Ook voor de VW Transporter hebben we een aantal praktische indelingen.

 Maatbouw

Van bijna elke bestelwagen bouwen we een prachtig vakantieverblijf! Volledig naar wens!

Voor u is het wellicht de eerste keer dat u een kampeerauto laat bouwen.

Het grote voordeel is dat u een auto volledig naar wens krijgt. Geen compromissen qua kleur, uitrusting, indeling of kwaliteit. Voor de kleuren van de meubels en stoffering kunt u kiezen uit tal van dessins. We gaan voor kwaliteit!

We gebruiken meubelpanelen, licht van gewicht. De kleur bepaalt u.

De meubels worden professioneel door ons afgewerkt.  En de prijs? Graag geven we u een offerte op maat! Maatwerk en een hoge kwaliteit voor de prijs van confectie!

Ook voor een nieuwe of goede gebruikte auto kunnen wij zorgen.

Graag maken we met u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Samen met uw ideeën komen we gegarandeerd tot een prachtig resultaat.

Hoe gaat dat als u misschien wel een kampeerauto wilt laten bouwen?

In het kort nemen we samen met u de volgende stappen:

1. Inbouwbespreking

2. U ontvangt offerte

3. Bespreking offerte (eventueel aanpassingen)

4. U kiest de kleuren van meubels, wanden, vloer en kussens

5. U ontvangt een draaibare tekening in 3-D

6. Met een bouwovereenkomst leggen we onze afspraken vast

7. De bouw start.

8. U bent welkom om de bouw te volgen

9. De kampeerauto wordt opgeleverd onder garantie

10. Eventueel aanpassing(en)

 Camperdaken

Voor allerlei merken en modellen auto's kunnen we daken leveren. Daken zijn er in 3 types: vast hoog dak, slaapdak en hefdak. Met een vast hoog dak creëer je permanente stahoogte en ruimte voor bovenkasten. Een slaapdak is als hij omhoog geheven wordt meestal voor hoog. Het omgekeerde kan ook. Meestal hangt het er vanaf waar de keuken zich bevindt. Een slaapdak kan ook zonder hefbed geleverd worden. Een hefdak heeft een kleinere staruimte dan een slaapdak en komt als hij geopend wordt recht omhoog. Dit dak geeft een extra stahoogte van zo'n 45 cm. Voor de toelating als camper is 170 cm stahoogte vereist (RDW). Alle daken kunnen door ons gemonteerd en gespoten worden in de door u gewenste kleur. De daken worden door de fabrikant in een witte kleur geleverd. Wilt u een offerte, neem dan vrijblijvend contact op.

Voor de Ducato, Boxer en Jumper het SCA-slaapdak

We leveren en monteren daken van de 2 bekende merken SCA en Reimo.

We leveren (bijna) alle materialen en accessoires voor kampeerauto's. En natuurlijk kunnen we deze ook voor u installeren.

We geven u dan zeer snel een offerte met de voor u geldende korting! Ook de verzending naar uw adres verzorgen we. Door heel Nederland!