Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

ACSCamperdealer

In onze showroom geven wij u een camperbeleving waarbij u onze gebruikte campers rustig kunt bekijken en een kopje koffie of een frisdrank kunt nuttigen in de koffiecorner. In het winkelgedeelte vindt u misschien nog wel iets voor uw eigen camper of caravan.


Alle werkzaamheden kunnen wij in onze eigen werkplaats voor uw camper / caravan naar tevredenheid uitvoeren!
Bij ons heeft u voor verkoop en verhuur van campers een betrouwbare partner voor vele jaren aan uw zijde!
Als Allround Camper Service bedrijf nemen wij de tijd voor onze klanten en adviseren wij u!
Wij zijn gevestigd naast de PRAXIS en nabij de kom van het dorp Dedemsvaart.
In een moderne bedrijfshal met showroom, een aparte werkplaats voor onze campers en het geheel voorzien een gezellige koffiecorner met een heerlijke zitruimte.

Wie is ACSCamperdealer B.V.

ACSCamperdealer is een bedrijf dat geheel gericht is op campers; van verkoop en verhuur tot en met onderhoud en reparatie.

Allround Camper Service bij uw vertrouwde Camperdealer voor uw camper; ACSCamperdealer.

Wij leveren onder auspiciën van de meest ervaren technische mensen (samen meer dan 50 jaar ervaring) Chef werkplaats & monteur Andries Terveer en Chef Planning & monteur John Laarman, een Allround Camper Service bedrijf!

Of het nu gaat om onderhoud, een nieuwe luifel - zonnepaneel - automatische schotel - G607 gaskeuring - BOVAG campercheck - vakantiecampercheck - trekhaken - fietsdragers en alles wat u verder nog wilt aanschaffen voor uw camper of caravan, wij van ACSCamperdealer kunnen het voor u verzorgen.

Natuurlijk begint alles bij de aankoop van uw camper. ACSCamperdealer is een bedrijf dat, geheel voor eigen risico, gebruikte campers importeert van alle merken.
Waarmee voor u als cliënt het dan ook meteen duidelijk is; onze campers zijn altijd voorzien van de juiste gegevens en papieren, iedere camper wordt betaald uit eigen middelen en moet dan ook weer verkocht worden, daar bestaan wij van en wij nemen dan ook geen onnodige risico’s bij de inkoop.

Uw nieuwe of gebruikte camper wordt door ACSCamperdealer altijd verkocht met een BOVAG Campercheck, een G607 gaskeuring en uiteraard garantie voor de camper van standaard 6 maanden.

Wilt u een camper huren ACSCamperdealer heeft een aantal campers voor u in de verhuur.
Campers voor 2 personen, 4 personen en zelfs 6 persoons kunt u bij ons huren tegen zeer aantrekkelijke huurprijzen en voorwaarden.
Wij rekenen all-in prijzen hetgeen betekent dat alle kilometers vrij zijn. Verzekering en BTW zijn bij de prijs ingecalculeerd. Voor onderweg hebben wij, mocht dit onverhoopt voorkomen, in heel EUROPA geregeld, dat u altijd geholpen wordt als u toch met pech komt te staan!