Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

ACSCamperdealer

In onze showroom geven wij u een camperbeleving waarbij u onze gebruikte campers vrij en rustig kunt bekijken, een kopje koffie of een frisdrank kunt nuttigen in de koffiecorner en in het winkelgedeelte vind u misschien nog wel iets voor uw eigen camper of caravan.


Alle werkzaamheden kunnen wij in onze eigen werkplaats voor uw camper / caravan naar tevredenheid uitvoeren!
Bij ons heeft u voor verkoop en verhuur van campers een betrouwbare partner voor vele jaren aan u zijde!
Als Allround Camper Service bedrijf nemen wij tijd voor onze klanten en adviseren we u!
Wij zijn gevestigd naast de PRAXIS en nabij de kom van het dorp Dedemsvaart.
In een moderne bedrijfshal met showroom, een aparte werkplaats voor onze campers, voorzien een gezellige koffiecorner met een heerlijke zitruimte

 

Wie is ACSCamperdealer B.V.

ACSCamperdealer is een bedrijf dat geheel gericht is op campers van verkoop-verhuur tot en met onderhoud en reparatie, Allround Camper Service bij uw Camperdealer voor uw camper.

Wij leveren onder auspiciën van de meest ervaren technische mensen (samen meer dan 50 jaar) Chef werkplaats & monteur Andries Terveer en Chef Planning & monteur John Laarman, een Allround Camper Service bedrijf!

Of het nu gaat om onderhoud of een nieuwe luifel - zonnepaneel - automatische schotel - G607 gaskeuring - BOVAG campercheck - vakantiecampercheck - trekhaken - fietsenrekken en alles
wat u verder nog wilt aanschaffen voor uw camper of caravan, wij van ACSCamperdealer kunnen het voor u verzorgen.

Natuurlijk begint alles bij de aankoop van uw camper en ACSCamperdealer is een bedrijf dat, geheel op en voor eigen risico, gebruikte campers importeert van alle merken!
Waarmee voor u als client het dan ook meteen duidelijk is, onze campers zijn altijd voorzien van de juiste gegevens en papieren, iedere camper word betaald uit eigen middelen en moet dan ook weer verkocht worden, daar bestaan wij van en nemen dan geen onnodige risico’s bij de inkoop.

U nieuwe gebruikte camper wordt door ACSCamperdealer altijd verkocht met een BOVAG Campercheck, een G607 gaskeuring en uiteraard garantie voor de camper van standaard 6 maanden.

Wilt u een camper huren ACSCamperdealer heeft een aantal campers voor u in de verhuur.
Voor 2 personen - 4 personen en zelfs 6 persoons campers kunt u bij ons huren tegen zeer aantrekkelijke huurprijzen en voorwaarden.
Wij rekenen all-in prijzen dat betekend, alle kilometers zijn vrij, inclusief verzekering en btw is ook in de prijs opgenomen! En voor onderweg hebben wij indien het voorkomt, in heel EUROPA
geregeld dat u altijd geholpen wordt als u toch onverhoopt met pech komt te staan!