Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Eura mobil semi integraal

def-100--5
def-100--5
modelContura 692
versieSemi Integraal
bouwjaar06-2002
transmissie typehandmatig
kilometerstand137.588
brandstofdiesel
vermogen94 kW / 128 pk
deuren3
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
interieur kleurbeige
gewicht3500 kg
keuringJa
garantieBOVAG
verkocht

omschrijving

De Eura-Mobil camper is een semi integraal met 5 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen gebouwd op een Fiat Ducato Alco chassis !

De camper verkeerd in een een goede staat van onderhoud en is zeker een frisse camper te noemen die niet is uitgeleefd. Niet dat alles in nieuwstaat verkeerd echter zeker wel in een goede en nette staat.

De Fiat motor heeft 128 PK is een JTD type met airco , 5 versnellingen en rijd zeker zeer prettig , ligt goed op de weg en voelt goed aan tijdens het rijden.

In de camper zijn vanzelfsprekend alle voorzieningen aanwezig t.w. dubbelle zit aan de dinette, keuken met de benodigde voorzieningen, goede indeling met veel kasten zowel hang als gewone kasten met lig en hangplaatsen. Douche en toilet , koelkast met vriesvak, gaskomfoor en diverse  overige zaken.

Achterin is een ruim tweepersoonsbed met een lage prettige instap waar geen trapje bij nodig is, u kunt slapen in een goede lighouding daar de lengte bijna gelijk is als de breedte van de camper namelijk plm. twee meter. Het bed zelf bestaat uit twee matrassen die tegen elkaar aan liggen en een breedte hebben van 140-150 cm totaal.

De dinette is omvorm baar tot een tweepersoonsbed , zie foto's . 

Onder het bed achterin bevind zich een ruime garage die vanaf de buitenkant toegankelijk is maar ook kunt er vanuit binnen bij als het matras wordt opgetild.

Graag nodigen wij u uit om deze camper bij ons te komen bekijken , de Corona regels eisen dat dit dan op afspraak gebeurt.

======================================================================================================================================

Ons bedrijf heeft gekwalificeerd personeel in dienst die jarenlang al werkzaam zijn in de camper en caravan branche , en dat is bij veel cliënten inmiddels goed bekend waarvoor wij natuurlijk zeer dankbaar zijn , dat zijn wij ook voor het feit meerdere collega bedrijven het vertrouwen in ons is gesteld om voor hun werkzaamheden aan campers en caravans te mogen uitvoeren. 

Op dit moment wordt er gewerkt aan een uitbreiding van een showroom van 500 m2 die in het nieuwe jaar 2022 geopend gaat worden , we verwachten in maart het in gebruik te kunnen gaan nemen. 

De showroom is voorzien van een exclusieve coffeecorner waar u als cliënt heerlijk kunt vertoeven en genieten indien u blijft wachten. Natuurlijk schenken wij een heerlijk kopje koffie van gewoon t/m cappuccino (gratis) en indien gewenst kunt u ook een gebakje of iets hartigs ( betaald) bij ons verkrijgen . 

Tevens is er een campershop en een uitstalling van diverse accessoires zoals :

Zonnepanelen - Schotelantennes - Airco's - Verwarmingssystemen - Dakluiken - Verduisteringen - Luifels -  Camperbanden - Levelsystemen - Trekhaken - Fietsendragers etc. 

Wij verwachten dan ook u aan te kunnen bieden een aanhangersysteem speciaal voor campers zodat u veel mee kunt nemen maar de camper zelf niet zwaarder beladen wordt.

Tevens Electrische fietsen voor mee te nemen in uw camper en/of caravan.