Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hymer B614

modelB 614
versieIntegraal
bouwjaar01-2004
transmissie typehandmatig
brandstofdiesel
vermogen94 kW / 128 pk
deuren3
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
gewicht3500 kg
trekgewicht2000 kg
keuringJa
garantieBOVAG
verkocht

omschrijving

DE HYMER B 614 CAMPER IS ENIGE TIJD GELEDEN DOR ONS ZELF INGEKOCHT .

DE EIGENAREN EEN ECHTPAAR ( OP LEEFTIJD INMIDDELS 87 EN 88 JAAR )  UIT BELGIE WAREN DE EERSTE EIGENAARS , DIE DEZE HYMER CAMPER ZELF NIEUW HEBBEN GEKOCHT.

HET ECHTPAAR HEEFT ER VELE JAREN MET VEEL PLEZIER GEBRUIK VAN GEMAAKT EN MOOIE REIZEN GEMAAKT , HOOFDZAKELIJK NAAR PORTUGAL.

DE VERKOOP VAN HUN TWEEDE HUIS OP WIELEN WAS EEN NOODZAAK , MIJNHEER VOND HET ZELF NIET MEER VERANTWOORDELIJK GEZIEN ZIJN GEZONDHEID OM NOG DERGELIJKE REIZEN TE MAKEN EN OOK NIET MEER TE GAAN RIJDEN MET DE HYMER CAMPER .

WIJ HEBBEN TOEN DE HYMER CAMPER VAN HUN MOGEN OVERNEMEN , NA DIE WEER GEHEEL ONDER HANDEN TE HEBBEN GENOMEN IN DE VERKOOP GEDAAN.

DE HYMER CAMPER IS DAARNA VERKOCHT AAN EEN ECHTPAAR DIE ER MET VEEL PLEZIER GEBRUIK VAN HEEFT GEMAAKT , ZELF ZODANIG DAT ZE BESLOTEN HEBBEN OM VOLGEND JAAR EEN CAMPER TE KOPEN DIE NOG IETS MEER AAN HUN WENSEN ZO GAAN VOLDOEN, MEDE DOOR DE POSITIEVE ERVARING MET HET OP VAKANTIE  GAAN IN EEN CAMPER IS EEN DERGELIJKE INVESTERING DAN OOK ZEKER WEL OVERWOGEN. ECHTER IS DE HYMER CAMPER NU AL IN DE VERKOOP GEKOMEN DAAR ZIJ ZELF NIET MEER ( VANWEGE HUN WERK )  DIT JAAR NOG WEG ZOUDEN GAAN ! 

ZODOENDE KUNNEN WIJ U NU DEZE HYMER CAMPER AANBIEDEN DIE GEHEEL IN ORDE IS EN EIGENLIJK KLAAR STAAT OM OP ELK MOMENT ER MEE WEG TE KUNNEN GAAN. DE CAMPER IS GOED ONDERHOUDEN EN HEEFT ALLE KEURINGEN ONDERGAAN . WIJ HEBBEN DE CAMPER LATEN TUNNEN HIERDOOR RIJD DE FIAT HYMER CAMPER NOG PRETTIGER EN ZUINIGER , MEDE DANKZIJ DE MEER PK'S ( VAN 128 NAAR 158 ) IS RIJDEN ECHT EEN BELEVENIS IN POSITIEVE ZIN ! 

DE HYMER B 614 CAMPER IS EEN CAMPER MET VEEL RUIMTE EN VOLDOENDE OPBERGRUIMTE. FIJNE EN GOEDE ZITPLAATSEN ALSMEDE TWEE VOORSTOELEN DIE GEHEEL DRAAIBAAR ZIJN , U KUNT DAN OOK MET ANDEREN FIJN AANZITTEN AAN DE TAFEL. BOVEN DE BESTUURDER EN PASSAGIER IS EEN HEFBED GEPLAATST VOOR TWEE PERSONEN , ACHTERIN IS BOVEN DE RUIME GARAGE EEN BED GEPLAATST OOK VOOR TWEE PERSONEN. DE GARAGE IS ZOWEL VAN BINNEN ALS VAN BUITEN TOEGANGKELIJK , AAN DE BUITEN KANT ZELFS AAN BEIDEN ZIJDEN VAN DE CAMPER DOOR DE RUIME DEUREN WAARDOOR U VAN ALLES KUNT PLAATSEN IN DE GARAGE ZELFS DE FIETSEN . 

WIJ NODIGEN U GRAAG UIT OM TE KOMEN KIJKEN OF DEZE CAMPER UW NIEUWE CAMPER KAN GAAN WORDEN.

IN HET WEEKEND VAN ZATERDAG 26 - SEPTEMBER EN ZONDAG 27 - SEPTEMBER ZIN WIJ GEOPEND VAN 10.00 UUR - 17.00 UUR . DIT IS HET WEEKEND DAT MEDE GEORGANISEERD IS DOOR EVENEMENTENHAL TE HARDENBERG , WIJ ZIEN U DAN OOK GRAAG BIJ DE CAMPER ON TOUR LANGSKOMEN , GRAAG TOT ZIENS