Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Rimor Sailor

modelSemi Integraal
versieSailor
bouwjaar05-2000
transmissie typehandmatig
kilometerstand158.149
brandstofdiesel
vermogen90 kW / 122 pk
deuren3
Autopasja
kleurblauw
fabriekskleurbeige
interieur kleurbeige
gewicht3500 kg
keuringJa
garantie3 maanden
verkocht

omschrijving

Wij hebben de volgende camper in verkoop ;

Het is een half integraal camper van het merk RIMOR met bouwjaar 2000

Is voorzien van een Fiat Ducato onderstel en heeft een 2.9 idTD motor met 122 PK .

De camper is in goede staat van onderhoud en is zeker nog een zeer leuke camper voor jaren camper plezier in binnen en buitenland.

Er is achterin de camper ( boven de garage ) een ruim tweepersoonsbed 207 X 137cm en nog een slaapplaats door middels van de dinette om te vormen naar een bed van 180 X 90 cm .

De garage is ruim van binnen en is over de gehele breedte in te delen , er zijn aan beide kanten van de camper deuren maar ook aan de achterkant van de camper kunt u in de garage komen.

Natuurlijk is er ook een luifel aanwezig zodat u heerlijk buiten kunt zitten en genieten van een heerlijke vakantie.

In de camper is veel kastruimte is binnenin ook goed verdeeld in de gehele camper is zodat bij het inrichten voor vertrek alles fijn op de juiste plaats ingeruimd kan worden.

Koelkast met vriesvak op gas - 220V - en 12 V -  Gaskomfoor met driepits aanwezig - Huishoudaccu aanwezig - Kachel aanwezig - Boiler aanwezig - Toilet met douche aanwezig.  

In de cabine zijn heerlijke comfortabele stoelen aanwezig en de chauffeur kan op het scherm op het dashboard via de camera aan de achterkant alles aldaar goed bekijken.

Op het dak zijn twee zonnepanelen gemonteerd zodat u onderweg niet altijd aan de stekker hoeft te staan, wel de koelkast dan op gas zetten ! 

Er is ook een schotel op het dak en TV in de camper , met deze schotel kunt u alleen Astra 1 ontvangen of wel, alleen BVN en de gratis TV zenders. ( dit product valt niet onder de garantie) 

Dit is zeker een camper waar u nog vele jaren plezier aan kunt beleven voor mooie reizen - vakanties.

U kunt op afspraak deze camper bij ons komen bekijken in onze showroom aan de Kelvinstraat 33-4 , 7701 BZ DEDEMSVAART 

Voor een afspraak maken bel met Elly op nr : 06-825 20 825 graag tot ziens. Neem lekker de tijd om de camper te bekijken en onder een heerlijk kop koffie-cappuccino-thee beantwoorden graag uw vragen.

p.s. 

afspraken maken kan ook na werktijd en indien wij niet weg zijn ook in het weekend .