Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Nissan-cab-dakcamper

modelPickup Double CAB
versieTerreinwagen 4 X 4 met opbouw tent
bouwjaar11-2000
transmissie typehandmatig
kilometerstand255.000 km
brandstofdiesel
verbruik1:10
vermogen76 kW / 103 pk
deuren3
Autopasja
kleurblauw
fabriekskleurblauw metallic
interieur kleurgrijs
gewicht1980 kg
trekgewicht2800 kg
keuringAPK Juni-2024
€ 16.950,- incl. btw

omschrijving

Velen van ons zijn ooit begonnen met camperen in een tent of beter gezegd een tentje als je eindelijk van je ouders zelfstandig erop uit mocht gaan.

De grote weide wereld in, en dat dan ook nog eens in de jaren 60 - 70 - 80 en 90 waar we nog vrij mochten zijn in ons doen en laten, geen dwang of belemmeringen! 

Om die reden en vele andere redenen is het zeker ook juist nu voor de jongere generatie om niet vergeten te leven en genieten van het leven wat je is gegeven.

En dan is een combinatie van auto en tent zeker een ideale combinatie van weggaan, korte of lange afstanden , overals kunnen komen en altijd slaapplaatsen bij je!

Wij kunnen daar waarschijnlijk bij helpen met de volgende auto/camper en dat is de Nissan Pick-up 4 X 4  met de tent op het dak .

Het is een stoere Pick-up die zeer geschikt is om er met z'n twee heerlijk op uit te gaan, overal kunnen komen en ook blijven staan , slapen op plekken waar je normaal niet kan komen of genieten van het uitzicht aan de kust vanaf de hoogste top op de berg. Zomer - winter het gehele jaar door kan je gebruik maken van de Nissan Pick-up en natuurlijk ook als je tussendoor moet werken is dit een geschikte auto met 5 zitplaatsen. 

Wat is en zit er allemaal op deze Nissan Pick-up uitvoering ? Een nieuwe roofrack, een nieuwe dak-tent van Smittybilt alsmede een speciaal op maat gemaakte huif voor de Pick-up bak. De Smittybilt dak-tent is voorzien van een twee persoons bed met de maten 205 X 240 cm . Deze tent laat zich gemakkelijk opzetten en ook weer opvouwen door de aanwezigheid van van de twee houten vlonders op het roofrack.  Ook het opzetten van de ARB luifel (250 X 250 cm) is zeker voor een ieder te doen. Het rijden met de Nissan Pick-up is gewoon top en met een verbruik van 1 liter op bijna 10 km is met alles erop en eraan zeker niet verkeerd. 

Onderhoud: In 2020 is een grote beurt uitgevoerd dus alle vloeistoffen zijn ververst , de radiateur is vervangen , onderstel gereinigd en geconserveerd met Dinitrol . Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd bij de 4 x 4 specialist Saris in Valburg. Bij Bandencentrum Leuverink in Apeldoorn zijn er 4 Koni Heavy Track schokbrekers geplaatst en vierkant uitgelijnd toegepast alsmede een nieuwe BF Goodrich All Terrian reservewiel. 

Er is een 100 Ah semi-tractie huishoudaccu geïnstalleerd zodat u met de camper (zonder stekker aansluiting) kan kamperen heerlijk in de natuur. Natuurlijk voorzien van een Victron relais waardoor stroom opgeladen word voor de USB voorzieningen middels een omvormer en twee zonnepanelen. Er is led verlichting met oplaadkabel - usb in de dak-tent, en in de laadbak, twee oplaadbare led-lampen en een gasfles voorzien van van extra lange gasslang om naast de auto te koken. De luifel is een ARB luifel van 250 X 250 cm een ARB luifelkamer , een luxe voortent van 250 X 250 cm die aan de ARB luifel word gehangen. 

Overige zaken aanwezig zijn o.a. Tafel - Opstapje - Oprijblokken - Rijplaten - Opbergboxen - etc. Natuurlijk is de achterbank ook aanwezig.

 

 

 

 

specificaties