Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bürstner I 578

modelIntegraal
versieI578
bouwjaar10-1998
transmissie typehandmatig
kilometerstand154.545
brandstofdiesel
vermogen85 kW / 116 pk
deuren3
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
interieur kleurbeige
gewicht3500 kg
keuringJa
garantieja
verkocht

omschrijving

DEZE CAMPER IS GERESERVEERD 

 

 

ACSCamperdealer is een Allround Camper Service bedrijf en aangesloten als lid bij de BOVAG . 

Wij verzorgen op jaarbasis voor diverse collega bedrijven plm. 750 campers die door ons geheel worden nagekeken zodat bij aflevering de dealers u een camper afleveren waar aandacht aan is besteed, alles nagekeken is , vervangen en/of gerepareerd wat niet goed was of niet goed functioneerde, uw reis is door ons voorbereid. Fijne campervakantie.

Heeft u zelf een camper of u heeft een camper gezien , wij verzorgen ook voor u : BOVAG onderhoudsbeurt - ACS-Campercheck - Aankoopkeuring - G607 Gaskeuring voor geheel de EU geldig - Vochtmeting - Vakantiecampercheck - APK keuring - Airco in of opbouw - Kachelsystemen - Levelsystemen - Camperbanden - Vochtreparaties - Dakluiken MAXXfan - Bankairco - Trekhaken en systemen en verder alles wat u aan of voor uw camper wilt aanschaffen. 

Onze medewerkers/monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd met specialisatie in Camper en Caravan , gaan jaarlijks op herhaling cursussen in Nederland en Buitenland bij onze leveranciers. Zodat iedere camperaar bij ons terecht kan want of het nu een nieuwe of jong gebruikte is , ook de oudere campers zijn natuurlijk bij ons van harte welkom. Een camper is ene investering, een investering in uw mobiele huis op wielen voor fijne en zeker ook zeer mooie vakanties waar de reis ook heen gaat, u bent in uw eigen veilige bubbel voorzien van alle gemakken en plezier , en daarom is uw ACSCamperdealer met een moderne werkplaats ( 500m2) deskundige medewerkers een bezoek waard. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar een camper in deze prijsklasse en met de mogelijkheid voor 2 - 4 slaapplaatsen wacht dan niet te lang om te komen kijken want er is veel vraag naar dergelijke campers, zeker als ze eruit zien en in de staat zijn als deze Integraal camper.

 

 

 

specificaties