Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Carthago I Light

modelIntegraal
versieI 143 Light SUPERLIGHTWEIGHT
bouwjaar05-2016
transmissie typehandmatig
kilometerstand94.973
brandstofdiesel
vermogen96 kW / 131 pk
deuren2
Autopasja
kleurgrijs
fabriekskleurwit/grijs
interieur kleurbeige
gewicht3500 kg
keuringJa
garantieja
verkocht

omschrijving

Beste bezoeker , 

Wij bieden u hierbij een Carthago C-Tourer I 143 Light "superlightweigt" Integraal camper te koop aan die zeker tot de top in de camperwereld behoort . 

De Carthago C-Tourer I 143 Light is van het bouwjaar 25-05-2016 en heeft slechts 94.973 km gereden .

Het camper gedeelte is gebouwd op een Fiat Ducato chassis . 

Het Max massa gewicht  is 3500 kg waardoor de camper geschikt is voor B - rijbewijs ! 

De Fiat motor is een 2287 cc Multi-Jet motor met 131 PK

Aantal zit en slaapplaatsen is 4 .

De Carthago C-Tourer I 143 I Light is voorzien van veel opties en een top indeling waarbij niets is bespaart op comfort en kwaliteit als mede een goede en prettig indeling.

Als u instapt dan ziet u een L-vormige zithoek met aan de kant van de cabine de twee "fauteuils" van de chauffeur en passagier die uitgevoerd zijn in stoffen ecru bekleding.

Deze stoelen zijn geheel draaibaar waarbij u met uw gasten kunt aanzitten aan de dinette en die is in diverse standen verstelbaar. 

Bij binnenkomst ziet u aan de linker zijde ( grenzend aan het zitgedeelte ) een keuken opstelling in L-vorm en daar precies tegenover een grote ruime moderne koelkast met vriesvak van het merk Dometic volledig automatisch werkend.

We gaan nog even terug naar het zitgedeelte , de camper is voor 4 personen uitgerust en ingedeeld en indien u familie en/of gasten wilt laten slapen dan is boven u een hefbed die eenvoudig kunt laten zakken en geschikt is voor 2-personen.

Natuurlijk vergeten wij u eigen slaapvertrek niet, en die is achterin in een volledig afsluitbaar gedeelte . U treft daar twee enkele bedden aan die voorzien zijn van topmatrassen en bij vlinders in de buik , de zonsondergang zichtbaar vanuit de camper kunt u van deze twee persoonsbedden ook één groot ruim bed van maken, maar natuurlijk zult u dit als de romanticus al vooraf hebben gerealiseerd. 

De toilet-douche cabine is ruim en staat opgesteld tussen de keuken en slaapkamer. 

Het slaapgedeelte is boven de grote ruime garage gebouwd . De garage heeft aan beiden zijden een ingang met aan de kant waar de luifel zich bevind een grote ruime deur en aan de andere kant een kleine deur. Veel opbergruimte in de garage die ook geschikt voor fietsen.

De luifel is goed geplaatst op de zijkant van het dak , zoals het ook hoort bij deze campers , en heeft ook de juiste en maximale lengte .

DE CARTHAGO  INTEGRAAL CAMPER BESCHIKT OVER ALLE PAPIEREN VANAF AFLEVEREN T/M DE LAATSTE ONDERHOUDSBEURTEN IN 2023 !  IS IN ONDERHOUD GEWEEST BIJ EEN CARTHAGO MERK DEALER IN DUITSLAND . 

Graag geven wij u het volgende advies ; 

Indien u op zoek ben naar een dergelijke camper of nog niet maar onze camper heeft wel uw aandacht getrokken aarzel dan niet een neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij werken uitsluitend op afspraak.

U kunt afspraken maken met Elly op 06- 825 20 825 voor overdag of 's-avonds en ja zelfs ook in het weekend dus Zaterdag of Zondag ( wel onder voorbehoud dat wij zelf niet weg zijn ! ) .

Graag tot ziens in onze showroom te Dedemsvaart .

ACS Camperdealer B.V.

Kelvinstraat 33-4 ( = showroom ) 

7701 BZ Dedemsvaart  

n.b. meer info m.b.t. de camper volgt nog !