Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Fiat Dethleffs T5801

modelSemi Integraal
versieT5801
bouwjaar05-2003
transmissie typehandmatig
kilometerstand122.765
brandstofdiesel
verbruik1:10
vermogen81 kW / 110 pk
deuren3
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
interieur kleurrood
gewicht3400 kg
keuringJa
garantieja
verkocht

omschrijving

Beste bezoeker,

Wij hebben binnen gekregen een Dethleffs Semi Integraal camper gebouwd op een Fiat chassis.

Een leuke en nette camper met een 2.3 JTD motor erin die voorzien is van airco.

De indeling is als volgt ;

Bij binnenkomst ziet u voor u een L-vormige keuken voorzien van een koelkast/diepvries, een 3-pits kookconform, een wasbak met aan de zijkant daarvan de bedieningsknoppen voor de gasvoorzieningen voor, koken - warm water middels een combi ketel en de gasaansluiting voor de koelkast.

Dat ziet u daarnaast aan de rechterzijde twee zitbanken tegenover elkaar met in het midden een tafel die geheel inklapbaar is, deze zitgelegenheid is tevens zeer eenvoudig om te vormen naar een bed.  Wat opvalt is dat deze twee banken niet in de lengte ( achter de chauffeur stoel ) zijn geplaatst maar en de breedte. Hierdoor zijn beide voorstoelen in de cabine wel geheel draaibaar ! 

Gaan we bij binnenkomst naar rechts dan ziet u aan de rechterzijkant het 2-persoonbed ( zgn Franse bed) die zeer ruim is , boven het bed veel kastruimte , zoals trouwens overal wel in deze camper, aan de linkerkant is in de hoek achterin het toilet met douche gelegenheid en wastafel gebouwd. 

De camper is voorzien van een luifel, u kunt dan ook heerlijk buiten genieten van de omgeving onder het genot van een kopje koffie of glaasje wijn.  De zitstoeltjes daarvoor kunt u meenemen en in de garage onder het bed plaatsen die vanaf de buitenzijkant geopend kan worden. Alle spullen die u daarin opslaat komen dan eigenlijk onder het bed te liggen.

Er is een zonnepaneel op het dak aanwezig, de schotelantenne op het dak is niet geschikt voor Nederlands ontvangst via Canal Digitaal. Wij kunnen uiteraard alle gewenste uitbereiding aan en voor uw camper uitvoeren. 

Het spreekt voor zich dat ook deze camper bij verkoop een uitgebreide campercheck ondergaat, alle zaken die uit deze keuring tevoorschijn komen krijgen dan de aandacht die nodig is om bij aflevering en gebruik door u als nieuwe Rapido camper eigenaar gebruik te kunnen gaan maken van de camper waar die voor bedoelt is;

genieten van fijne en mooie vakanties .

Wij ontvangen u dan ook graag bij ons ( aub na afspraak ) in Dedemsvaart om deze camper te komen bezichtigen.

ACSCamperdealer is een Allround Camper Service bedrijf en aangesloten als lid bij de BOVAG . 
Wij verzorgen op jaarbasis voor diverse collega bedrijven plm. 750 campers die door ons geheel worden nagekeken zodat bij aflevering de dealers u een camper afleveren waar aandacht aan is besteed, alles nagekeken is , vervangen en/of gerepareerd wat niet goed was of niet goed functioneerde, uw reis is door ons voorbereid. Fijne campervakantie.
Heeft u zelf een camper of u heeft een camper gezien , wij verzorgen ook voor u :

 • BOVAG onderhoudsbeurt
 • ACS - Campercheck
 • Aankoopkeuring
 • G607 Gaskeuring voor geheel de EU geldig
 • Vochtmeting
 • Vakantiecampercheck
 • APK keuring
 • Airco in of opbouw
 • Kachelsystemen
 • Levelsystemen
 • Camperbanden
 • Vochtreparaties
 • Dakluiken MAXXfan
 • Bankairco
 • Trekhaken en systemen en verder alles wat u aan of voor uw camper wilt aanschaffen. 

Onze medewerkers/monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd met specialisatie in Camper en Caravan , gaan jaarlijks op herhaling cursussen in Nederland en Buitenland bij onze leveranciers. Zodat iedere camperaar bij ons terecht kan want of het nu een nieuwe of jong gebruikte is , ook de oudere campers zijn natuurlijk bij ons van harte welkom.
Een camper is ene investering, een investering in uw mobiele huis op wielen voor fijne en zeker ook zeer mooie vakanties waar de reis ook heen gaat, u bent in uw eigen veilige bubbel voorzien van alle gemakken en plezier , en daarom is uw ACSCamperdealer met een moderne werkplaats ( 500m2) deskundige medewerkers een bezoek waard. 

 

 

specificaties