Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

JOINT Z 550

modelZ 550
versieSemi Integraal
bouwjaar05-2007
transmissie typehandmatig
kilometerstand88.176
brandstofdiesel
verbruik1:12
vermogen74 kW / 101 pk
deuren3
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
interieur kleurblauw
gewicht3500 kg
trekgewicht1200 kg
keuringAPK
garantieja
verkocht

omschrijving

Beste bezoeker , 

Wij hebben de volgende camper binnen gekregen ; 

Een JOINT Z 550 camper in de semi integraal uitvoering gebouwd op een Fiat Ducato chassis met een 2.2 ltr jtd motor voorzien van motor airco.

De camper heeft slechts 2 eigenaren gehad waarvan de tweede eigenaar de camper vanaf 2011 in bezit heeft gehad tot heden.

Als we iedere camper zo netjes en goed onderhouden binnen krijgen dan geven de foto's deze keer "slechts" een eerste indruk van de staat waarin deze camper zich bevindt.

En dat is werkelijk in een topstaat ! Wie deze camper koopt zal zeker vanaf het moment dat je instapt genieten en zeker nog vele jaren camperplezier gaan beleven!

Daar komt dan nog eens bij dat we de JOINT Z 5550 camper kunnen verkopen voor de prijs van € 29.950,= inclusief Campercheck - Technische check en garantie.

De indeling is als volgt, bij het binnengaan van de camper ziet u tegenover de instapdeur de dinette voor 4 personen, de camper heeft ook 6 zitplaatsen op kenteken!

De Dinette is omvorm baar tot een twee persoons bed en achterin bevind zich aan de zelfde kant is het vaste twee persoons bed.  

Aan de linkerkant ziet u de keuken opstelling met in het verlengde daarvan de douche met toilet. 

Er is veel kast en opbergruimte in de camper beschikbaar ook een kast voor hangkleding maakt daar deel van uit.

Vanzelfsprekend is deze JOINT Z 550 camper voorzien van dakramen, verduistering bij de ramen ( niet in de cabine voorin kunnen we wel verzorgen ) alsmede 12 V-220 Volt aansluitingen, Truma boiler/kachel , ringverwarming en een kook gelegenheid. Op het dak bevind zich een zonnepaneel .

De Fiat Joint Z 550 camper heeft alle onderhoudsbeurten gehad dus ook de distributieriem is vervangen  maar ook het camper gedeelte zelf is bij ACS in onderhoud geweest. Alle boekjes van de camper zijn aanwezig en ingevuld en die zitten ( zoals alles ) bij deze camper netjes verzorgd in een reis-opbergmap.

Graag ontvangen wij u om deze prachtige camper bij ons te komen bekijken waarbij we u dan ook nog een aantal goederen laten zien die u bij deze camper gratis geleverd krijgt . De vorige eigenaar heeft deze aangeschaft en vind dat deze nu bij de camper horen en hoopt dat u dan net zoveel camperplezier gaat en mag beleven zoals zij dat in de afgelopen jaren hadden.

geen inruil op deze camper !

Bent u op zoek naar een dergelijke camper aarzel dan niet een neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij werken uitsluitend op afspraak. 

U kunt een afspraak maken met Elly op 06- 825 20 825 voor overdag of 's-avonds en ja zelfs ook in het weekend  (wel onder voorbehoud dat wij zelf niet weg zijn ! )

Graag tot ziens in Dedemsvaart .

ACS Camperdealer B.V.

Poolmanserf 2

7701 AH Dedemsvaart  

specificaties