Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

KNAUS Sport TI

modelR 16 TI
versieSemi Integraal
bouwjaar01-2011
transmissie typehandmatig
kilometerstand129.250
brandstofdiesel
verbruik11.8L/100KM
vermogen96 kW / 131 pk
deuren3
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
interieur kleurgrijs
gewicht4000 kg
trekgewicht2000 kg
keuringJa
garantieja
verkocht

omschrijving

Beste bezoeker ,

Wij hebben opgehaald in Sweden een KNAUS semi integraal camper en gaan die na het Pinksteren invoeren in Nederland

Campers rijden wij dan zelf terug dus ook deze KNAUS camper, hierdoor weten wij dan eigenlijk alles m.b.t. het rijgedrag van de camper .

Na een rit van 1500 km is kort gezegd de uitkomst, waauw want een fijne camper is dit , rijd vlot schakelt heerlijk en ligt prima op de weg.

En de camper zelf heeft een prima indeling, als je binnenkomt zie je rechts voor je de dinette met een 2-persoons zitbank voorzien van gordels.

Bij binnenkomst rechts om de hoek is een ruime 1-persoonzitsbank aanwezig.

De dinette heeft een goed uitschuifbaar tafelblad die de tafel groter maakt en geschikt dan is voor 5-personen om aan te zitten.

Ja 5 personen want de twee voorstoelen voorin de cabine kunnen geheel omgedraaid worden .

Naar achteren kijkend in de camper zie je achterin een ruime slaapkamer met twee enkele bedden, geen Twin bedden, nee twee echt enkele bedden.

Wij hebben gemerkt dat er veel mensen om verschillende redenen ( o.a. reuma ) het niet prettig vinden om een trapje nog op te gaan voor dat men kan gaan liggen op het bed.

De twee bedden staan niet op de grond , wel iets verhoogd waardoor eronder veel bergruimte aanwezig is en ook de garage veel ruimte bied.

Het is slecht één trede opstappen en je kan meteen op het bed gaan zitten , een heerlijk gevoel mede ook omdat het plafond op goede afstand is.

De bedden zelf zijn ieder 90 cm breed en 198 cm lang !! Dat is niet verkeerd , dat ligt heerlijk ruim.

In het slaapvertrek zijn er boven de bedden rondom kasten zodat u alles m.b.t. kleding etc aldaar kwijt kan voor de lange of korte vakanties.

De douche en toilet zijn bij binnenkomst aan de linkerkant geplaatst en de keuken dan vanzelf aan de rechterkant.

De douche is afsluitbaar van het toilet gedeelte . In de keuken is een koelkast met vriesvak aanwezig, een drie- pits gaskomfoor en een ruime afwas-spoelbak.

Wij hebben de zitkussens naar onze stoffeerder gebracht om die te voorzien van een nieuwe frisse stoffering. De kussens zelf waren nog prima, echter de stoffering voldeed niet meer aan onze wensen/eisen.

De achterbumper heeft een lichte parkeer achteruitrijschade opgelopen en ook dat wordt natuurlijk hersteld. Zo ook wordt de grote ( lelijke)sticker KNAUS verwijderd en vervangen door een prachtige bestickering. Onze campers krijgen altijd een campercheck bij verkoop waarbij alle zaken nagekeken worden en waar nodig gerepareerd en/of vervangen. Ook technisch is er een keuring , ook op het gas alsmede alsmede een APK keuring . Indien nodig vervangen wij ook altijd de Ditributieriem.

Heeft deze camper u interesse gekregen dan nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen ( op afspraak ) om de camper van dichtbij te bekijken en wie weet, is dit dan misschien uw camper wel .

U kunt telefonisch of per app een afspraak maken met Elly op nummer : 06 825 20 825 en wij ontvangen u zowel overdag als 's-avonds en/of in het weekend onder voorbehoud dat we zelf aanwezig zijn natuurlijk.

Graag tot ziens in Dedemsvaart

ACS CAMPERDEALER B.V.

Poolmanserf 2

7701 AH Dedemsvaart 

 

 

 

specificaties