Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Rapido 2012

def-100-
def-100-
def-100-
modelIntegraal
versie891F
bouwjaar06-2012
transmissie typehandmatig
kilometerstand108.591
brandstofdiesel
vermogen96 kW / 131 pk
deuren3
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
interieur kleurbeige
gewicht3500 kg
keuringJa
garantieja
€ 56.750,- incl. btw

omschrijving

Beste bezoeker ,

Fijn dat u op onze site kijkt en de reden daarvoor kan natuurlijk breed zijn, echter vast staat wel, het heeft te maken met Campers.

Indien u op zoek bent naar een camper in de uitvoering en indeling zoals deze Rapido 891Fbij ons te koop staat dan is het niet onwaarschijnlijk om te denken , u heeft misschien wel uw nieuwe camper gevonden.

De Rapido 895F Integraal camper is van het bouwjaar 2012 en heeft een Fiat motor 2.3 JTD 130 PK , EURO 5 I Milieuklasse EG 

Is voorzien van een topindeling m.b.t. het slaapcomfort , voor 4 personen , alsmede het feit dat de deze camper gebouwd is voor ( indien gewenst) het gehele jaar erop uit gaan.

De Rapido 895F is voorzien van een "dubbelle" bodem of wel een winteruitvoering !

Bij het binnengaan van de Rapido camper ziet u voor u het zitgedeelte aan de dinette, een L-opstelling van de keuken , geheel achterin een zeer ruim Queens bed die aan beiden zijden toegankelijk is, een aparte douche en toiletgelegenheid , veel kastruimte verdeeld over de compartimenten t.w. woon-slaap-keuken-zit en rijgedeeltes.

Voorin boven de cabine bevind zich een groot en goed toegankelijk hefbed, die zeker geschikt is voor twee-personen.

Bij de dinette is een tweepersoonsbank met gordels en daar tegenover bevinden zich de twee pilotstoelen van de chauffeur en passagier die beiden geheel draaibaar zijn.

Vanzelfsprekend is er nog meer te benoemen over deze camper echter leert de ervaring dat de informatie op onze website vaak een goed en juist eerste beeldvorming geeft van de camper waar u naar op zoek bent om dan een afspraak maken. U kunt dan in alle rust de camper komen bekijken in onze showroom om te bezien, ervaren en beleven of deze Rapido camper ook daadwerkelijk uw nieuwe ( huis op wielen) camper kan gaan worden.

Het spreekt voor zich dat ook deze camper bij verkoop een uitgebreide campercheck ondergaat, alle zaken die uit deze keuring tevoorschijn komen krijgen dan de aandacht die nodig is om bij aflevering en gebruik door u als nieuwe Rapido camper eigenaar gebruik te kunnen gaan maken van de camper waar die voor bedoelt is;

genieten van fijne en mooie vakanties .

Wij ontvangen u dan ook graag bij ons ( aub na afspraak ) in Dedemsvaart om deze camper te komen bezichtigen.

 

  •  ACSCamperdealer is een Allround Camper Service bedrijf en aangesloten als lid bij de BOVAG . 
  • Wij verzorgen op jaarbasis voor diverse collega bedrijven plm. 750 campers die door ons geheel worden nagekeken zodat bij aflevering de dealers u een camper afleveren waar aandacht aan is besteed, alles nagekeken is , vervangen en/of gerepareerd wat niet goed was of niet goed functioneerde, uw reis is door ons voorbereid. Fijne campervakantie.
  • Heeft u zelf een camper of u heeft een camper gezien , wij verzorgen ook voor u : BOVAG onderhoudsbeurt - ACS-Campercheck - Aankoopkeuring - G607 Gaskeuring voor geheel de EU geldig - Vochtmeting - Vakantiecampercheck - APK keuring - Airco in of opbouw - Kachelsystemen - Levelsystemen - Camperbanden - Vochtreparaties - Dakluiken MAXXfan - Bankairco - Trekhaken en systemen en verder alles wat u aan of voor uw camper wilt aanschaffen. 
  • Onze medewerkers/monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd met specialisatie in Camper en Caravan , gaan jaarlijks op herhaling cursussen in Nederland en Buitenland bij onze leveranciers. Zodat iedere camperaar bij ons terecht kan want of het nu een nieuwe of jong gebruikte is , ook de oudere campers zijn natuurlijk bij ons van harte welkom.
  • Een camper is ene investering, een investering in uw mobiele huis op wielen voor fijne en zeker ook zeer mooie vakanties waar de reis ook heen gaat, u bent in uw eigen veilige bubbel voorzien van alle gemakken en plezier , en daarom is uw ACSCamperdealer met een moderne werkplaats ( 500m2) deskundige medewerkers een bezoek waard. 

 

 

 

 

 

 

specificaties