Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

RIMOR AKA 63 A 3 ALKOOF

modelAlkoof
versieAKA 63 A 3
bouwjaar05-2009
transmissie typehandmatig
kilometerstand134.054
brandstofdiesel
vermogen96 kW / 131 pk
deuren3
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
gewicht3500 kg
trekgewicht2000 kg
keuringJa
garantieBOVAG
verkocht

omschrijving

 Beste bezoeker,

Fijn dat u op onze site kijkt en de reden daarvoor kan natuurlijk breed zijn, echter vast staat wel, het heeft te maken met Campers.

Indien u op zoek bent naar een camper in de uitvoering en indeling zoals deze  ons te koop staat dan is het niet onwaarschijnlijk om te denken , u heeft misschien wel uw nieuwe camper gevonden.

De Rimor Alkoof AKA63A3 camper is van 15/05/2009 en heeft een Fiat motor 2.3 JTD 130 PK Euro 4 

Is voorzien van een topindeling m.b.t. het slaapcomfort  voor 6 personen en 6 zitplaatsen.

Bij het binnengaan van de Rimor camper ziet u voor u het zitgedeelte aan de dinette, met aan beiderzijdse zitplaatsen en aan de rechterkant de keuken .van de keuken die voorzien is van een grote koelkast met diepvriesvak.

Boven de cabine is een Alkoof met een groot ruim bed voor 2 personen , u kunt een gedeelte van de alkoof wegklappen waardoor u meer ruimte heeft boven het rij-zitgedeelte. Geheel achterin een zeer ruim tweepersoonsbed, die boven de grote ruime garage gebouwd is, en middels een trapje gemakkelijk bereikbaar is. 

Er is een aparte douche en toiletgelegenheid , veel kastruimte verdeeld over de compartimenten t.w. woon-slaap-keuken-zit en rijgedeeltes.

Vanzelfsprekend is er nog meer te benoemen over deze camper echter leert de ervaring dat de informatie op onze website vaak een goed en juist eerste beeldvorming geeft van de camper waar u naar op zoek bent om dan een afspraak maken. U kunt dan in alle rust de camper komen bekijken in onze showroom om te bezien, ervaren en beleven of deze Rimor camper ook daadwerkelijk uw nieuwe ( huis op wielen) camper kan gaan worden.

Het spreekt voor zich dat ook deze camper bij verkoop een uitgebreide campercheck ondergaat, alle zaken die uit deze keuring tevoorschijn komen krijgen dan de aandacht die nodig is om bij aflevering en gebruik door u als nieuwe Rimor camper eigenaar gebruik te kunnen gaan maken van de camper waar die voor bedoelt is;

Genieten van fijne en mooie vakanties .

Wij ontvangen u dan ook graag bij ons ( aub na afspraak ) in Dedemsvaart om deze camper te komen bezichtigen.

ACSCamperdealer is een Allround Camper Service bedrijf en aangesloten als lid bij de BOVAG . 
Wij verzorgen op jaarbasis voor diverse collega bedrijven plm. 750 campers die door ons geheel worden nagekeken zodat bij aflevering de dealers u een camper afleveren waar aandacht aan is besteed, alles nagekeken is , vervangen en/of gerepareerd wat niet goed was of niet goed functioneerde, uw reis is door ons voorbereid. Fijne campervakantie.
Heeft u zelf een camper of u heeft een camper gezien , wij verzorgen ook voor u : BOVAG onderhoudsbeurt - ACS-Campercheck - Aankoopkeuring - G607 Gaskeuring voor geheel de EU geldig - Vochtmeting - Vakantiecampercheck - APK keuring - Airco in of opbouw - Kachelsystemen - Levelsystemen - Camperbanden - Vochtreparaties - Dakluiken MAXXfan - Bankairco - Trekhaken en systemen en verder alles wat u aan of voor uw camper wilt aanschaffen. 
Onze medewerkers/monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd met specialisatie in Camper en Caravan , gaan jaarlijks op herhaling cursussen in Nederland en Buitenland bij onze leveranciers. Zodat iedere camperaar bij ons terecht kan want of het nu een nieuwe of jong gebruikte is , ook de oudere campers zijn natuurlijk bij ons van harte welkom.
Een camper is ene investering, een investering in uw mobiele huis op wielen voor fijne en zeker ook zeer mooie vakanties waar de reis ook heen gaat, u bent in uw eigen veilige bubbel voorzien van alle gemakken en plezier , en daarom is uw ACSCamperdealer met een moderne werkplaats ( 500m2) deskundige medewerkers een bezoek waard. 

specificaties