Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Roller Team Granduca

modelSemi Integraal
versieGarage P
bouwjaar03-2008
transmissie typehandmatig
kilometerstand110.700
brandstofdiesel
vermogen96 kW / 131 pk
deuren5
Autopasja
kleurwit
fabriekskleurwit
interieur kleurgrijs
gewicht3500 kg
trekgewicht1200 kg
keuringJa
garantieja
verkocht

omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD !!!!!

Wij bieden hierbij aan een Semi Integraal camper van het merk Roller Team Granduca .

De camper is van het bouwjaar 2008 en heeft slechts 110500 km gereden.

De camper heeft inmiddels een technische controle gehad waarbij we de distributieriem vervangen hebben alsmede de remmen en ook heeft de versnellingsbak onderhoud gehad en voorzien van nieuwe onderdelen. 

Het aantal zitplaatsen op kenteken is 5 , Massa ledig voertuig is 2979 en te beladen is 520 kg .

De Fiat heeft een 2.3 ltr JDT motor met 131 pk en Emissieklasse 4 alsmede Milleuklasse EG EURO 4 

De camper is voorzien van een Cruise Control en een Constructslot ( is gelijk m.b.t. uitvoering als BearLock ) alsmede Garmin camper routesysteem met achteruitrijcamera De camper heeft een indeling waarbij aan alles is gedacht .

Een ruime zithoek met aan weerskanten zitplaatsen een verlengbare dinette indien er meer personen aan gaan zitten, en de dinette is tevens omvorm-baar naar 2 slaapplaatsen. Een grote koelkast met een apart vriesvak , tevens een oven en een 4-pits gaskomfoor met in de L-vorm uitgevoerde keuken opstelling voorzien van een ruime afwas gelegenheid.

Aan de andere kant van de keuken is een afgesloten ruime toilet en douche gelegenheid waarbij de douche en toilet ook gescheiden zijn, geen nat toilet meer als er gedoucht is.

Geheel aan de achterzijde is  boven de grote garage ( die aan de buitenkant aan beide zijden van de camper toegankelijk is ) een ruim bed geplaatst waarbij de lengte 2 meter is ! 

Het bed is toegankelijk middels het uitschuiven van een trapje die onder het bed is ingebouwd.

Veel kastruime zowel lig - hang kasten aanwezig. Er is een TV en Schotel aanwezig echter die moeten getest worden of die geschikt zijn voor Nederlands gebruik !! 

Er is ook een Efoy 1600 12 V aanwezig die zorgt voor constante stroom door het opladen van de accu als u vrij gaat kamperen. Uiteraard kunt u beide voorstoelen voorin in de cabine geheel draaien zodat u aan de dinette plaats kunt nemen.

De camper is een gebruikte camper waarbij gebruikers sporen niet ontbreken echter kan er wel gezegd worden dat de camper in ruime mate voldoet aan een camper die zeker vele  jaren heel veel camperplezier gaat geven.

Bovendien krijgt ook deze camper ( zoals al onze campers die wij verkopen ) een ACS Campercheck waarbij we alle zaken controleren op gebruik en staat , alle zaken die niet goed functioneren of defect zijn worden gemaakt en/of vervangen.

U kunt na aflevering dan ook gelijk op weg naar een heerlijke vakantie of weekend en bij aflevering is ook uitleg over de camper een vast onderdeel want we willen graag dat u met kennis van gebruik apparatuur etc. goed op pad gaat.

 Om te weten of deze camper uw camper zou kunnen gaan worden is het enige wat u nu nog hoeft te doen is een afspraak maken met Elly dus bel 06- 825 20 825 of app een bericht.

WIJ WERKEN UITSLUITEND OP AFSPRAAL

Natuurlijk geven wij u wel graag alle informatie over de camper en over nog heel veel andere ditjes en datjes als het over campers en camperen gaat . 

Graag tot zien in onze showroom  gelegen Poolmanserf 2 , 7701 AH DEDEMSVAART 

 

 

 

specificaties