Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

DETHLEFFS OLDTIMER

model290
versieIntegraal
bouwjaar06-1993
transmissie typehandmatig
kilometerstand184.730
brandstofdiesel
deuren3
kleurbeige
fabriekskleurbeige
interieur kleurgrijs
gewicht3100 kg
keuring10-JULI-2025
verkocht

omschrijving

Beste bezoeker, 

Indien u een nette en zeker een zeer goede oldtimer camper zoekt waar u nog steeds heerlijk mee op weg kan om te genieten van dagjes ,weekends en vakantie weken dan heeft u volgens ons de juiste camper gevonden!

De eigenaar waar wij deze camper voor verkopen heeft er veel tijd. aandacht en zeker liefde in zitten dat meteen bij het binnentreden van de camper zichtbaar en voelbaar is.

Op de foto's kunt u dat al goed zien echter bij het bezichtigen is het gewoon meer, dan komt het vakantiegevoel meteen naar boven, en ja hier wil je meteen me op weg.

En laat dat nu ook nog mogelijk zijn ook, de camper is vakantie klaar ! 

De vraag is natuurlijk, met hoeveel personen kunnen we mee en slapen, dat zijn er 4 ! 

U kunt slapen in de alkoof boven de cabine, is een ruim bed en zeker geschikt voor kinderen mede omdat er een extra voorzieningen is aangebracht ( vanaf fabriek) .

Er is een frame aangebracht waardoor kinderen er niet uit kunnen vallen.

Als ouders kunt u slapen door middel van de dinette om te vormen naar een bed voor 2 volwassenen waarbij u ook nog gebruik kunt maken van de grote zitbank aan de zijkant.

De camper is voorzien van diverse opties waardoor u overal met de camper kunt gaan staan, op een camping met aansluiting op het stroomnet of heerlijk in de natuur waarbij u niet aan het stroomnet behoeft, de aanwezige omvormer zorgt voor voldoende stroom. De camper is zeker het bekijken waard !

U kunt deze camper bij ons in Dedemsvaart komen bezichtigen echter werken wij alleen nog op afspraak, dat zeker ook een voordeel, u heeft en krijgt alle tijd en aandacht om alles te bekijken en te vragen, koffie en drankje spreekt voor zich (D-H toiletten aanwezig)

Ook is een afspraak op de avond , of in het weekend zeker mogelijk. ( als wij zelf niet weg zijn natuurlijk)

Dus bel of app met Elly op nummer : 06 - 825 20 825

Met vriendelijke groet ;

ACS CAMPERDEALER B.V.

Poolmanserf 2

7701 AH Dedemsvaart